Albinssons Konditori – ett konditori i Skinnskatteberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Albinssons Konditori är ett konditori i Skinnskatteberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Skinnskatteberg och du kommer säkerligen gilla Albinssons Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Skinnskatteberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västmanland ifall Albinssons Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Albinssons Konditori i Skinnskatteberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Albinssons Konditori i Skinnskatteberg.

Albinssons Konditori
Fagerstav. 6 B
739 30 SKINNSKATTEBERG
0222 - 100 08

Annons:

Öppettider hos Albinssons Konditori i Skinnskatteberg

Innan du besöker Albinssons Konditori i Skinnskatteberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Albinssons Konditori i Skinnskatteberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Albinssons Konditori i Skinnskatteberg, ett konditori

Hittar du inte till Albinssons Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Albinssons Konditori i Skinnskatteberg