Bra konditorier i Skinnskatteberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skinnskatteberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skinnskatteberg. Det finns 2 olika konditorier i Skinnskatteberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skinnskatteberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skinnskatteberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skinnskatteberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skinnskatteberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skinnskatteberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skinnskatteberg kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Albinsson, Els-Marie
Fagerstav. 6 B
739 30 SKINNSKATTEBERG


Albinssons Konditori
Fagerstav. 6 B
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skinnskatteberg och dess konditorier

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här finns mer info om Skinnskatteberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skinnskatteberg.