Bra konditorier i Sala

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sala. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sala. Det finns 4 olika konditorier i Sala där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sala.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sala

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sala som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sala som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sala. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sala kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Baking Solutions I Sala, AB
Simanbo 121
733 96 SALA


Johanssons Bageri & Café
Rådmansg. 4
733 30 SALA


Mercato Mackor & Sallad
St. Torget 6 Sala torg
733 30 SALA


Schelins Bageri AB
Norrbyg. 15 A
733 31 Sala

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sala och dess konditorier

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här finns mer info om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sala.