Bra konditorier i Köping

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Köping. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Köping. Det finns 4 olika konditorier i Köping där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Köping.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Köping

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Köping som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Köping som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Köping. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Köping kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Cafe Bivur
Viktoriag. 7
731 32 Köping


Nya Konditoriet AB
Torgg. 20
731 31 KÖPING


Nya Konditoriet i Köping AB
Torgg. 20
731 31 KÖPING


Sjömans
Torgg. 14
731 32 Köping

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Köping och dess konditorier

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här finns mer info om Köping om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Köping.