Bra konditorier i Kolsva

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kolsva. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kolsva. Det finns 1 olika konditorier i Kolsva där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kolsva.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kolsva

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kolsva som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kolsva som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kolsva. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kolsva kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Ritza Konditori & Spel AB
Bergslagsv. 99
731 11 KOLSVA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kolsva och dess konditorier

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här finns mer info om Kolsva om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kolsva.