Bra konditorier i Hallstahammar

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hallstahammar. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hallstahammar. Det finns 1 olika konditorier i Hallstahammar där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hallstahammar.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hallstahammar

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hallstahammar som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hallstahammar som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hallstahammar. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hallstahammar kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Konditori Axelsson
Hästhovsv. 3
734 39 HALLSTAHAMMAR

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hallstahammar och dess konditorier

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här finns mer info om Hallstahammar om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hallstahammar.