Bayrok Konditori & Café – ett konditori i Fagersta

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Bayrok Konditori & Café är ett konditori i Fagersta där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Fagersta och du kommer säkerligen gilla Bayrok Konditori & Café och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Fagersta som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västmanland ifall Bayrok Konditori & Café inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Bayrok Konditori & Café i Fagersta - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Bayrok Konditori & Café i Fagersta.

Bayrok Konditori & Café
Stationsv. 7
737 40 Fagersta
0223 - 133 33

Annons:

Öppettider hos Bayrok Konditori & Café i Fagersta

Innan du besöker Bayrok Konditori & Café i Fagersta kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Bayrok Konditori & Café i Fagersta utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Bayrok Konditori & Café i Fagersta, ett konditori

Hittar du inte till Bayrok Konditori & Café kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Bayrok Konditori & Café i Fagersta