Vestans Pizza och Kebab – ett konditori i Fagersta

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Vestans Pizza och Kebab är ett konditori i Fagersta där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Fagersta och du kommer säkerligen gilla Vestans Pizza och Kebab och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Fagersta som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västmanland ifall Vestans Pizza och Kebab inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Vestans Pizza och Kebab i Fagersta - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Vestans Pizza och Kebab i Fagersta.

Vestans Pizza och Kebab
Köpmang. 1 B
737 32 FAGERSTA
0223 - 715 15

Annons:

Öppettider hos Vestans Pizza och Kebab i Fagersta

Innan du besöker Vestans Pizza och Kebab i Fagersta kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Vestans Pizza och Kebab i Fagersta utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Vestans Pizza och Kebab i Fagersta, ett konditori

Hittar du inte till Vestans Pizza och Kebab kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Vestans Pizza och Kebab i Fagersta