Bra konditorier i Fagersta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Fagersta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Fagersta. Det finns 2 olika konditorier i Fagersta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Fagersta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Fagersta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Fagersta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Fagersta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Fagersta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Fagersta kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Bayrok Konditori & Café
Stationsv. 7
737 40 Fagersta


Vestans Pizza och Kebab
Köpmang. 1 B
737 32 FAGERSTA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Fagersta och dess konditorier

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här finns mer info om Fagersta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Fagersta.