Bra konditorier i Arboga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Arboga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Arboga. Det finns 2 olika konditorier i Arboga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Arboga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Arboga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Arboga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Arboga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Arboga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Arboga kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Café Hjälmaredocka
Hjälmare docka
732 94 ARBOGA


Hå-Ges Bröd AB
Nyg. 26
732 30 ARBOGA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Arboga och dess konditorier

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Här finns mer info om Arboga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Arboga.