Bra konditorier i Torpshammar

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Torpshammar. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Torpshammar. Det finns 1 olika konditorier i Torpshammar där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Torpshammar.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Torpshammar

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Torpshammar som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Torpshammar som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Torpshammar. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Torpshammar kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Lundbo Sweden AB
Nybyggarv. 12
840 13 Torpshammar

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Torpshammar och dess konditorier

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här finns mer info om Torpshammar om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Torpshammar.