Hampus & Julia Bageri I Timrå AB – ett konditori i Timrå

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Hampus & Julia Bageri I Timrå AB är ett konditori i Timrå där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Timrå och du kommer säkerligen gilla Hampus & Julia Bageri I Timrå AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Timrå som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västernorrland ifall Hampus & Julia Bageri I Timrå AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå.

Hampus & Julia Bageri I Timrå AB
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ


Annons:

Öppettider hos Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå

Innan du besöker Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå, ett konditori

Hittar du inte till Hampus & Julia Bageri I Timrå AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Hampus & Julia Bageri I Timrå AB i Timrå