Delicato Café & Outlet Birsta – ett konditori i Sundsvall

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Delicato Café & Outlet Birsta är ett konditori i Sundsvall där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundsvall och du kommer säkerligen gilla Delicato Café & Outlet Birsta och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundsvall som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västernorrland ifall Delicato Café & Outlet Birsta inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall.

Delicato Café & Outlet Birsta
Gesällv. 4
857 53 Sundsvall
060 - 52 50 22

Annons:

Öppettider hos Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall

Innan du besöker Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall, ett konditori

Hittar du inte till Delicato Café & Outlet Birsta kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Delicato Café & Outlet Birsta i Sundsvall