Hagabageriet Bageri & Café – ett konditori i Sundsvall

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Hagabageriet Bageri & Café är ett konditori i Sundsvall där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundsvall och du kommer säkerligen gilla Hagabageriet Bageri & Café och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundsvall som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västernorrland ifall Hagabageriet Bageri & Café inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall.

Hagabageriet Bageri & Café
Hagav. 32
856 44 SUNDSVALL
060 - 12 39 38

Annons:

Öppettider hos Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall

Innan du besöker Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall, ett konditori

Hittar du inte till Hagabageriet Bageri & Café kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Hagabageriet Bageri & Café i Sundsvall