Bra konditorier i Örnsköldsvik

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Örnsköldsvik. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Örnsköldsvik. Det finns 1 olika konditorier i Örnsköldsvik där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Örnsköldsvik.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Örnsköldsvik

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Örnsköldsvik som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Örnsköldsvik som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Örnsköldsvik. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Örnsköldsvik kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Sockerbagaren i Gullänget AB
Björnav. 28
891 41 örnsköldsvik

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Örnsköldsvik och dess konditorier

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här finns mer info om Örnsköldsvik om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Örnsköldsvik.