Bra konditorier i Njurunda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Njurunda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Njurunda. Det finns 1 olika konditorier i Njurunda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Njurunda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Njurunda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Njurunda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Njurunda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Njurunda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Njurunda kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Sara Hs Järnvägskondis, AB
Torgg. 6
862 40 NJURUNDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Njurunda och dess konditorier

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här finns mer info om Njurunda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Njurunda.