Bra konditorier i Kramfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kramfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kramfors. Det finns 2 olika konditorier i Kramfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kramfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kramfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kramfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kramfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kramfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kramfors kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Kaffebaren
Limstag. 5
872 30 KRAMFORS


Åsas Café och Konditori
Torgg. 1
872 30 KRAMFORS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kramfors och dess konditorier

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här finns mer info om Kramfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kramfors.