Bra konditorier i Arnäsvall

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Arnäsvall. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Arnäsvall. Det finns 1 olika konditorier i Arnäsvall där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Arnäsvall.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Arnäsvall

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Arnäsvall som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Arnäsvall som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Arnäsvall. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Arnäsvall kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Husums Konditori AB
Stybbersmark 104
891 95 Arnäsvall

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Arnäsvall och dess konditorier

Arnäsvall är en tätort i Örnsköldsviks kommun samt kyrkbyn i Arnäs socken, med Arnäs kyrka belägen i orten. Arnäsvall ligger längs europaväg 4 cirka 3 km nordost om Örnsköldsvik. Strax nordväst om orten ligger ett gravfält.

Yta: 83,43 hektar
Invånarantal: 341, år 2010

Här finns mer info om Arnäsvall om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Arnäsvall.