Bra konditorier i Ånge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ånge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ånge. Det finns 1 olika konditorier i Ånge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ånge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ånge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ånge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ånge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ånge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ånge kan du istället kolla efter andra i Västernorrland.

Bageri Kringlan Ånge AB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ånge och dess konditorier

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här finns mer info om Ånge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ånge.