K-U-B Kök & Bageri AB – ett konditori i Vilhelmina

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. K-U-B Kök & Bageri AB är ett konditori i Vilhelmina där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Vilhelmina och du kommer säkerligen gilla K-U-B Kök & Bageri AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Vilhelmina som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västerbotten ifall K-U-B Kök & Bageri AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina.

K-U-B Kök & Bageri AB
Volgsjöv. 21 B
912 34 Vilhelmina


Annons:

Öppettider hos K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina

Innan du besöker K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina, ett konditori

Hittar du inte till K-U-B Kök & Bageri AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om K-U-B Kök & Bageri AB i Vilhelmina