Bra konditorier i Vilhelmina

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vilhelmina. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vilhelmina. Det finns 1 olika konditorier i Vilhelmina där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vilhelmina.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vilhelmina

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vilhelmina som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vilhelmina som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vilhelmina. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vilhelmina kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

K-U-B Kök & Bageri AB
Volgsjöv. 21 B
912 34 Vilhelmina

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vilhelmina och dess konditorier

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här finns mer info om Vilhelmina om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vilhelmina.