Bra konditorier i Tavelsjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tavelsjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tavelsjö. Det finns 1 olika konditorier i Tavelsjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tavelsjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tavelsjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tavelsjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tavelsjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tavelsjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tavelsjö kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Blomdal Övre AB
BLOMDAL 10 10
922 67 Tavelsjö

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tavelsjö och dess konditorier

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här finns mer info om Tavelsjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tavelsjö.