Bra konditorier i Tärnaby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tärnaby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tärnaby. Det finns 1 olika konditorier i Tärnaby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tärnaby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tärnaby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tärnaby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tärnaby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tärnaby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tärnaby kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Tärnafjällens Bageri & Konditori
Bergastigen 2 A
920 64 Tärnaby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tärnaby och dess konditorier

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här finns mer info om Tärnaby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tärnaby.