Wallins Kafferepet – ett konditori i Skellefteå

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Wallins Kafferepet är ett konditori i Skellefteå där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Skellefteå och du kommer säkerligen gilla Wallins Kafferepet och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Skellefteå som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västerbotten ifall Wallins Kafferepet inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Wallins Kafferepet i Skellefteå - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Wallins Kafferepet i Skellefteå.

Wallins Kafferepet
Svedjev. 8 B
931 36 SKELLEFTEÅ
0910 - 121 56

Annons:

Öppettider hos Wallins Kafferepet i Skellefteå

Innan du besöker Wallins Kafferepet i Skellefteå kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Wallins Kafferepet i Skellefteå utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Wallins Kafferepet i Skellefteå, ett konditori

Hittar du inte till Wallins Kafferepet kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Wallins Kafferepet i Skellefteå