Stigs Konditori – ett konditori i Skellefteå

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Stigs Konditori är ett konditori i Skellefteå där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Skellefteå och du kommer säkerligen gilla Stigs Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Skellefteå som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västerbotten ifall Stigs Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Stigs Konditori i Skellefteå - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Stigs Konditori i Skellefteå.

Stigs Konditori
Karlgårdsv. 15
931 62 Skellefteå
0910 - 103 02

Annons:

Öppettider hos Stigs Konditori i Skellefteå

Innan du besöker Stigs Konditori i Skellefteå kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Stigs Konditori i Skellefteå utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Stigs Konditori i Skellefteå, ett konditori

Hittar du inte till Stigs Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Stigs Konditori i Skellefteå