Bra konditorier i Skellefteå

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skellefteå. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skellefteå. Det finns 6 olika konditorier i Skellefteå där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skellefteå.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skellefteå

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skellefteå som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skellefteå som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skellefteå. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skellefteå kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.


Ainas café
ö


Hägg, Anneli
Liljev. 15
931 63 SKELLEFTEÅ


Konditori Kringlan
Getbergsv. 34
931 39 Skellefteå


Mina Magiska Bakverk I Sverige AB
Backabrov. 7
931 42 Skellefteå


Stigs Konditori
Karlgårdsv. 15
931 62 Skellefteå


Wallins Kafferepet
Svedjev. 8 B
931 36 SKELLEFTEÅ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skellefteå och dess konditorier

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här finns mer info om Skellefteå om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skellefteå.