Bra konditorier i Robertsfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Robertsfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Robertsfors. Det finns 1 olika konditorier i Robertsfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Robertsfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Robertsfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Robertsfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Robertsfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Robertsfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Robertsfors kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Älmeblads Bröd
Herrgårdsv. 2
915 32 ROBERTSFORS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Robertsfors och dess konditorier

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Här finns mer info om Robertsfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Robertsfors.