Bra konditorier i Nordmaling

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nordmaling. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nordmaling. Det finns 1 olika konditorier i Nordmaling där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nordmaling.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nordmaling

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nordmaling som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nordmaling som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nordmaling. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nordmaling kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Näslunds Konditori
Kungsv. 40
914 32 Nordmaling

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nordmaling och dess konditorier

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här finns mer info om Nordmaling om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nordmaling.