Bra konditorier i Lycksele

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lycksele. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lycksele. Det finns 1 olika konditorier i Lycksele där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lycksele.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lycksele

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lycksele som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lycksele som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lycksele. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lycksele kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Götas Kondis
Bångv. 29
921 32 LYCKSELE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lycksele och dess konditorier

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här finns mer info om Lycksele om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lycksele.