Bra konditorier i Dorotea

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Dorotea. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Dorotea. Det finns 2 olika konditorier i Dorotea där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Dorotea.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Dorotea

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Dorotea som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Dorotea som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Dorotea. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Dorotea kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Göran Konditori och Bageri
Parkv. 2
917 31 DOROTEA


Konditori Dorotea AB
Parkv. 2
917 31 DOROTEA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Dorotea och dess konditorier

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här finns mer info om Dorotea om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Dorotea.