Bra konditorier i Åsele

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Åsele. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Åsele. Det finns 1 olika konditorier i Åsele där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Åsele.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Åsele

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Åsele som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Åsele som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Åsele. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Åsele kan du istället kolla efter andra i Västerbotten.

Kronans Blommiga Bageri AB
Lillg. 7
919 32 ÅSELE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Åsele och dess konditorier

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här finns mer info om Åsele om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Åsele.