Bra konditorier i Torsby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Torsby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Torsby. Det finns 1 olika konditorier i Torsby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Torsby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Torsby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Torsby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Torsby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Torsby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Torsby kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Wienerkonditoriet
Järnvägsg. 6
685 30 TORSBY

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Torsby och dess konditorier

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här finns mer info om Torsby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Torsby.