Bra konditorier i Sunne

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sunne. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sunne. Det finns 2 olika konditorier i Sunne där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sunne.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sunne

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sunne som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sunne som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sunne. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sunne kan du istället kolla efter andra i Värmland.


Citykonditoriet I Sunne AB
Storg


A-Två I Värmland AB
Tremansbacken 55
686 93 SUNNE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sunne och dess konditorier

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Här finns mer info om Sunne om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sunne.