Bra konditorier i Storfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Storfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Storfors. Det finns 1 olika konditorier i Storfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Storfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Storfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Storfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Storfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Storfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Storfors kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Storforsboden
Lillforsv. 1 B
688 31 Storfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Storfors och dess konditorier

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Här finns mer info om Storfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Storfors.