Holgers Konditori AB – ett konditori i Säffle

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Holgers Konditori AB är ett konditori i Säffle där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Säffle och du kommer säkerligen gilla Holgers Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Säffle som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Värmland ifall Holgers Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Holgers Konditori AB i Säffle - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Holgers Konditori AB i Säffle.

Holgers Konditori AB
Stortorget
SÄFFLE
0533 - 105 65

Annons:

Öppettider hos Holgers Konditori AB i Säffle

Innan du besöker Holgers Konditori AB i Säffle kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Holgers Konditori AB i Säffle utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Holgers Konditori AB i Säffle, ett konditori

Hittar du inte till Holgers Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Holgers Konditori AB i Säffle