Bra konditorier i Säffle

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Säffle. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Säffle. Det finns 2 olika konditorier i Säffle där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Säffle.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Säffle

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Säffle som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Säffle som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Säffle. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Säffle kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Holgers Konditori AB
Stortorget
SÄFFLE


Smörgåsbutiken
Industrig. 16
661 33 Säffle

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Säffle och dess konditorier

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här finns mer info om Säffle om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Säffle.