Bra konditorier i Munkfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Munkfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Munkfors. Det finns 1 olika konditorier i Munkfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Munkfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Munkfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Munkfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Munkfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Munkfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Munkfors kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Café Punkten
Munkerudsv. 13
684 32 Munkfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Munkfors och dess konditorier

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här finns mer info om Munkfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Munkfors.