Bra konditorier i Lesjöfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lesjöfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lesjöfors. Det finns 1 olika konditorier i Lesjöfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lesjöfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lesjöfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lesjöfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lesjöfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lesjöfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lesjöfors kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Café Stationshuset
Bergslagsg. 87
680 96 Lesjöfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lesjöfors och dess konditorier

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här finns mer info om Lesjöfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lesjöfors.