Bra konditorier i Kristinehamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kristinehamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kristinehamn. Det finns 3 olika konditorier i Kristinehamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kristinehamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kristinehamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kristinehamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kristinehamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kristinehamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kristinehamn kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Bagarboden I Mjällby Eftr AB
Kungsg. 54
681 31 Kristinehamn


Bageri Höghuset AB
Västerlångg. 41
681 31 Kristinehamn


Wästgöta-Bagaren I Mariestad AB
Västgötag. 43
681 42 Kristinehamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kristinehamn och dess konditorier

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här finns mer info om Kristinehamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kristinehamn.