Bra konditorier i Karlskoga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Karlskoga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Karlskoga. Det finns 5 olika konditorier i Karlskoga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Karlskoga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Karlskoga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Karlskoga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Karlskoga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Karlskoga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Karlskoga kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Köp-City, Konditori
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


SmakBiten
Loviselundsv. 59
691 31 KARLSKOGA


Smakbiten i Karlskoga
Torget 4
691 31 KARLSKOGA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Karlskoga och dess konditorier

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här finns mer info om Karlskoga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Karlskoga.