Bra konditorier i Hammarö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hammarö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hammarö. Det finns 2 olika konditorier i Hammarö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hammarö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hammarö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hammarö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hammarö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hammarö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hammarö kan du istället kolla efter andra i Värmland.

AB Systrarna Larssons Hembageri
Nolgårdsv. 5
663 41 HAMMARÖ


Konditori Haga
Nolgårdsv. 27
663 41 HAMMARÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hammarö och dess konditorier

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här finns mer info om Hammarö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hammarö.