Bra konditorier i Hagfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hagfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hagfors. Det finns 1 olika konditorier i Hagfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hagfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hagfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hagfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hagfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hagfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hagfors kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Kaffestugans Konditori
Kyrkog. 9
683 30 Hagfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hagfors och dess konditorier

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här finns mer info om Hagfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hagfors.