Bra konditorier i Filipstad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Filipstad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Filipstad. Det finns 1 olika konditorier i Filipstad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Filipstad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Filipstad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Filipstad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Filipstad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Filipstad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Filipstad kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Beatrices konditori & café
Vikg. 2
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Filipstad och dess konditorier

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här finns mer info om Filipstad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Filipstad.