Källmans Konditori – ett konditori i Charlottenberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Källmans Konditori är ett konditori i Charlottenberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Charlottenberg och du kommer säkerligen gilla Källmans Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Charlottenberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Värmland ifall Källmans Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Källmans Konditori i Charlottenberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Källmans Konditori i Charlottenberg.

Källmans Konditori
Storg. 14
673 32 CHARLOTTENBERG
0571 - 200 16

Annons:

Öppettider hos Källmans Konditori i Charlottenberg

Innan du besöker Källmans Konditori i Charlottenberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Källmans Konditori i Charlottenberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Källmans Konditori i Charlottenberg, ett konditori

Hittar du inte till Källmans Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Källmans Konditori i Charlottenberg