Bra konditorier i Charlottenberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Charlottenberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Charlottenberg. Det finns 2 olika konditorier i Charlottenberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Charlottenberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Charlottenberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Charlottenberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Charlottenberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Charlottenberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Charlottenberg kan du istället kolla efter andra i Värmland.

Delicato Bakverk AB
Källgatan 10
673 92 CHARLOTTENBERG


Källmans Konditori
Storg. 14
673 32 CHARLOTTENBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Charlottenberg och dess konditorier

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Här finns mer info om Charlottenberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Charlottenberg.