Bra konditorier i Arvika

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Arvika. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Arvika. Det finns 2 olika konditorier i Arvika där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Arvika.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Arvika

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Arvika som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Arvika som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Arvika. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Arvika kan du istället kolla efter andra i Värmland.

City Konditori
Storg. 37
671 31 Arvika


Nordells Bageri och Konditori
Ö. Torgg. 4
671 31 Arvika

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Arvika och dess konditorier

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Här finns mer info om Arvika om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Arvika.