Bra konditorier i Vänge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vänge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vänge. Det finns 1 olika konditorier i Vänge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vänge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vänge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vänge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vänge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vänge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vänge kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Janfer AB
Skogstibble 110
740 20 Vänge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vänge och dess konditorier

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här finns mer info om Vänge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vänge.