Bra konditorier i Skutskär

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skutskär. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skutskär. Det finns 1 olika konditorier i Skutskär där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skutskär.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skutskär

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skutskär som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skutskär som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skutskär. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skutskär kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Chokladhjulet AB
Tegelbruksv. 5
814 93 SKUTSKÄR

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skutskär och dess konditorier

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här finns mer info om Skutskär om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skutskär.