Bra konditorier i Östervåla

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Östervåla. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Östervåla. Det finns 1 olika konditorier i Östervåla där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Östervåla.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Östervåla

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Östervåla som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Östervåla som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Östervåla. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Östervåla kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Vålakakan café & konditori
St. Torget 3
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Östervåla och dess konditorier

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här finns mer info om Östervåla om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Östervåla.