Bra konditorier i Österbybruk

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Österbybruk. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Österbybruk. Det finns 1 olika konditorier i Österbybruk där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Österbybruk.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Österbybruk

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Österbybruk som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Österbybruk som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Österbybruk. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Österbybruk kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Österby Hembageri AB
Torget 12
748 32 österbybruk

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Österbybruk och dess konditorier

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här finns mer info om Österbybruk om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Österbybruk.